UAKinogo.com

Вовча зграя (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вовча зграя (2023)

Вовча зграя (2023)

Дивитися онлайн Вовча зграя серіал

Дивитися онлайн «Вовча зграя» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (3 737 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Вовча зграя (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вовча зграя - це фентезійний серіал, який розповідає про двох підлітків, які стають свідками пробудження жахливої надприродної істоти під час лісової пожежі в Каліфорнії. Серіал є проектом Paramount+ та створений Сарою Мішель Геллар. У головних ролях знялися Армані Джексон, Белла Шепард та Родріго Санторо.

Серіал показує, як Еверетт Ленг та Блейк Наварро дізнаються, що вони належать до давнього роду вовколаків, які мають захищати людство від інших небезпечних істот. Вони також дізнаються, що вони не одні такі - у їхньому містечку є ще чотири підлітки, які мають таку ж здатність перетворюватися на вовків. Вони утворюють вовчу зграю - команду, яка бореться з темрявою.

Серіал також показує, як вовча зграя намагається жити звичайним життям - ходити до школи, дружити, закохуватися. Вони також мають справлятися з своїми емоціями, конфліктами та секретами. Серіал Вовча зграя - це захоплююче та страшне шоу, яке показує, що навколо нас є багато невидимих небезпек.