UAKinogo.com

Останні з нас (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Останні з нас (2023)

Останні з нас (2023)

Дивитися онлайн Останні з нас серіал

Дивитися онлайн «Останні з нас» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 9.1 (234 375 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Останні з нас (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Останні з нас - це серіал, який переносить глядачів у світ, де людство майже знищене через пандемію мутованого гриба. Серіал заснований на однойменній відеогрі, яка стала культовою та отримала численні нагороди. Серіал створений Нілом Дракманном, автором сценарію та режисером гри, та Крейгом Мейзіном, сценаристом “Чорнобиля”.

Серіал розповідає про подорож двох головних героїв - Джоеля та Еллі - по опустілій Америці, де їм доводиться виживати серед заражених людей, які перетворилися на кровожерливих монстрів, та жорстоких банд. Джоель - це колишній контрабандист, який втратив свою дочку в перший день пандемії. Еллі - це чотирнадцятирічна дівчинка, яка народилася після початку катастрофи та має імунітет до гриба. Джоель отримує завдання від повстанської організації “Цикади” доставити Еллі до лабораторії, де можливо розробити вакцину проти зараження.

Серіал вражає своєю реалістичною та емоційною атмосферою, яка передає весь жах та красу постапокаліптичного світу. Серіал також фокусується на розвитку взаємин між Джоелем та Еллі, які з часом стають справжньою сім’єю. Серіал має чудовий акторський склад, до якого входять Педро Паскаль, Белла Ремзі, Анна Торв, Мерл Дендрідж та інші. Серіал Останні з нас - це захоплюючий та зворушливий творчий шедевр, який не залишить байдужим нікого.