UAKinogo.com

Ліцензія на вбивство (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ліцензія на вбивство (1989)

Ліцензія на вбивство (1989)

Дивитися онлайн Ліцензія на вбивство фільм

Дивитися онлайн «Ліцензія на вбивство» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.60 ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ліцензія на вбивство (1989)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Ліцензія на вбивство" - це п'ятнадцятий фільм про Джеймса Бонда, в якому вперше головну роль виконує Тімоті Далтон. В цій частині Бонд відправляється на помсту, коли наркобарон Франц Санчез (Роберт Даві) катує його друга Фелікса Лейтера (Девід Гедісон) та вбиває його дружину. Заради правосуддя та помсти, Бонд порушує правила і відмовляється від своєї ліцензії на вбивство, щоб знищити злочинця на власний страх і ризик.

Фільм "Ліцензія на вбивство" пропонує аудиторії зустрітися з новим обличчям Джеймса Бонда, який зіграний Тімоті Далтоном стає більш реалістичним і водночас безжальним агентом. Ця версія Бонда фокусується на виконанні завдань та боротьбі зі злом, відкладаючи гумор і романтичні інтриги на другий план. Фільм зібрав відмінний акторський склад, серед яких Кері Лоуелл у ролі Пам Був'є, дівчини Бонда, та Бенісіо дель Торо як харизматичний злочинець Даріо.

У підсумку, "Ліцензія на вбивство" (1989) представляє собою захоплюючий фільм про агента 007 з темнішим та більш реалістичним підходом до історії. Ця частина серії про Бонда може здатися несподіваною для тих, хто звик до гумористичних та романтичних моментів. Однак вона представляє нове бачення легендарного героя, який прагне досягти справедливості та знищити злочин. З динамічними сценами бою, напруженими моментами та вражаючим акторським складом, фільм "Ліцензія на вбивство" без сумніву зможе зацікавити шанувальників серії про Джеймса Бонда та любителів екшн-фільмів.