UAKinogo.com

Бренда Старр (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бренда Старр (1989)

Бренда Старр (1989)

Дивитися онлайн Бренда Старр фільм

Дивитися онлайн «Бренда Старр» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (1 182 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бренда Старр (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Бренда Старр - це американський фільм пригодницької комедії 1989 року, який зняв Роберт Елліс Міллер за мотивами коміксу Дейла Мессіка Бренда Старр, репортер. У фільмі грають Брук Шилдс, Тімоті Далтон і Джеффрі Тамбор. Фільм був знятий у 1986 році, але не виходив у прокат три роки через судові суперечки щодо прав на дистрибуцію. Сюжет розповідає про те, як художник коміксів, який малює смугу Бренда Старр для газети, вирішує намалювати себе в ньому, коли його коміксний персонаж розчаровується і залишає смугу. Фiльм був показаний у Францiї 15 травня 1989 року i вийшов у прокат у США 15 квiтня 1992 року компанiєю Triumph Releasing Corporation.

Фiльм починається з того, що Майк - художник комiксiв, який малює смугу Бренда Старр для газети. Вiн бореться зi своєю творчiстю i не цiнує свого персонажа. Коли Бренда оживає i бачить, як вiн до неї ставиться, вона залишає смугу. Щоб повернути її на своє мiсце i зберегти свою роботу, Майк малює себе в смузi. У її вигаданому свiтi Бренда Старр - це головний репортер Нью-Йоркської Блискавки. Вона талановита, безстрашна i розумна i дуже стильно одягається. Єдина конкуренцiя, яку вона має, - це головний репортер суперницької газети Лiббi Липскомб. Бренда вирушає до Амазонської джунглiв, щоб знайти вченого з секретною формулою, яка дозволить створити дешеве i потужне паливо зi звичайної води. Там вона повинна викрасти формулу у своїх конкурентiв i iноземних шпигунiв.

Бренда Старр - це фiльм, який поєднує елементи пригодницького кiно i комедii i створює легку i веселу атмосферу.