UAKinogo.com

Хто б казав (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хто б казав (1989)

Хто б казав (1989)

Дивитися онлайн Хто б казав фільм

Дивитися онлайн «Хто б казав» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (83 205 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хто б казав (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Цікавим освіжаючим поглядом на сімейні стосунки та батьківство є кінопроект «Look Who's Talking» («Хто б казав»). Головну героїню, Моллі, зображує талановита актриса Кірсті Аллі, котра переживає не найкращі моменти у стосунках із коханцем. Неочікувано для себе, Моллі стає матір’ю. Тут на сцену виходить Джеймс, відтворений неперевершеним Джоном Траволтою. Самотній таксист, Джеймс, стає помічником Моллі у вихованні малюка.

Фішкою цієї кінокомедії є те, що глядач має змогу чути думки маленького Мікі, сина Моллі. Голос малечі озвучений Брюсом Віллісом, що додає гумору та веселощів сюжету. Взаємодія між персонажами розкриває перед глядачем забавні та часом зворушливі моменти, об'єднуючи гумор та сімейні цінності. Комедія стає відкриттям у світ невинних дитячих думок та бажань.

«Look Who's Talking» («Хто б казав») здатний змусити сміятися та тепло згадувати своє дитинство. Фільм - справжнє задоволення для тих, хто прагне пережити ностальгію та потішитися чарівним поєднанням комедії й романтики. Відкрийте для себе чарівний світ Моллі, Джеймса та маленького Мікі у цій захоплюючій кінокомедії!