UAKinogo.com

К-9: Собача робота (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » К-9: Собача робота (1989)

К-9: Собача робота (1989)

Дивитися онлайн К-9: Собача робота фільм

Дивитися онлайн «К-9: Собача робота» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (34 060 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «К-9: Собача робота (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди поліцейського детектива Майкла Дулі, який отримує в партнери неординарного собаку-нарколога на ім’я Джеррі Лі. Дулі - це самовпевнений і самотній поліцейський, який переслідує могутнього наркоторговця Кена Лаймана. Лайман - це хитрий і безжальний злочинець, який намагається вбити Дулі за його втручання в його справи.

Дулі отримує в допомогу Джеррі Лі - німецьку вівчарку, яка має чудовий нюх і гострий розум. Але Джеррі Лі також має свою характер і любить робити по-своєму. Вони стають наперекір один одному, але з часом вчаться довіряти і поважати один одного. Разом вони знаходять сліди Лаймана і його банди, а також потрапляють у багато смішних і небезпечних ситуацій.

По дорозі до справедливості Дулі і Джеррі Лі знайдуть нових друзів і ворогів. Дулі закохається в Трейсі - журналістці, яка пише про поліцейську роботу. Джеррі Лі знайде свою коханку - Трейс - собаку-пуделя, яка належить Трейсі. А Лайман буде готувати для них нові пастки і погрози, сподіваючись покласти край їхньому тандему раз і назавжди.