UAKinogo.com

Конкурсант. Смертоносне шоу (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Конкурсант. Смертоносне шоу (2016)

Конкурсант. Смертоносне шоу (2016)

Дивитися онлайн Конкурсант. Смертоносне шоу фільм

Дивитися онлайн «Конкурсант. Смертоносне шоу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (25 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Конкурсант. Смертоносне шоу (2016)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Конкурсант. Смертоносне шоу (2016) - це український бойовик-детектив режисера Олександра Бєляка. Стрічка розповідає історію про учасника музичного конкурсу, якого звинувачують у вбивствах членів журі.

Після закінчення музичного шоу “Конкурсант” починаються жорстокі вбивства членів журі. Музичні шоу в світі стають все більш популярними, але ніхто не думає про тисячі спустошених і розчарованих конкурсантів, які так і не змогли досягти перемоги.

Тарас Майстренко - учасник конкурсу, стає головним підозрюваним, його переслідує поліція, бандити та звичайні громадяни. На допомогу Тарасу приходить фанатка, закохана в його талант. Чи справді вона хоче йому допомогти? Доведе Тарас свою невинність? Та чи дійсно він невинен в цих злочинах?