UAKinogo.com

Дедпул (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дедпул (2016)

Дедпул (2016)

Дивитися онлайн Дедпул фільм

Дивитися онлайн «Дедпул» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (997 407 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дедпул (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Детпул - це фільм про супергероя з коміксів Marvel. Головний герой - Вейд Вілсон, колишній спецназовець, який після проведення експериментального лікування отримав надлюдські здібності. Він став невразливим до болю та здатним швидко відновлюватися після будь-яких травм. Але лікування також залишило його з обезображеним обличчям та нестабільною психікою.

Вейд вирішує стати Детпулом - наївним і безтурботним наемником, який використовує свої нові здібності для боротьби з злочинцями. Весь фільм наповнений чорним гумором, екшеном та референцами на поп-культуру. Детпул не соромиться звертатися напряму до глядача та порушувати “четверту стіну”.

Цей фільм - це свіже дихання у жанрі супергеройських фільмів. Він не боїться бути веселим, насильницьким та неполітично коректним. Це історія про людину, яка пережила багато травм, але не втратила почуття гумору та бажання жити повноцінним життям.

Якщо ви шукаєте щось нове у жанрі супергеройських фільмів або просто хочете подивитися щось веселе та екшен-насичене, то Детпул - це вибір для вас!