UAKinogo.com

Дедпул 2 (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дедпул 2 (2018)

Дедпул 2 (2018)

Дивитися онлайн Дедпул 2 фільм

Дивитися онлайн «Дедпул 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (581 236 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дедпул 2 (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Після втрати любові свого життя, саркастичний набивач морд Дедпул (також відомий як Вейд Вілсон) опиняється в вирі болю та безнадії. Але от, новий сенс приходить у вигляді молодого хлопця з надприродними здібностями, що знаходиться в біді. Дедпул вирішує захистити цього хлопця, який не знає, як керувати своєю дивовижною силою, від загрози з боку часового мисливця з іменем Кейбл.

Проте Дедпулу вдається зрозуміти, що для захисту цього хлопця він не зможе діяти в одиночку. Так з'являється нова супергеройська команда — X-Force. Це не просто команда, а справжня різнокольорова супергеройська бригада, що володіє неймовірними здібностями, щоб боротися з злом та захистити невинних.

Великі дози гумору, неабияка кількість екшену та епічні битви ждуть глядачів у цьому продовженні. Дедпул 2 — це кіно, що підірве ваші уявлення про супергероїв і створить незабутнє шоу, в якому межі реальності та фантазії постійно перетинаються.