UAKinogo.com

Затятий мачо (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Затятий мачо (2017)

Затятий мачо (2017)

Дивитися онлайн Затятий мачо фільм

Дивитися онлайн «Затятий мачо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.1 (3 181 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Затятий мачо (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Затятий мачо" (2017) - це захоплююча та динамічна екшн-комедія, яка розповідає про життя колишнього рок-зірки Терка, якому доводиться змінити своє життя назавжди, коли його дружина, Супермодель, стає жертвою викрадення. Він змушений взяти справу в свої руки, долаючи власні страхи та несміливість, щоб врятувати кохану і відновити своє колишнє життя.

Пригоди Терка перетворюються на шалений коктейль з екшну, комедії та іронії, де він зіштовхується зі світом злочинців, небезпечних ситуацій та своїми власними обмеженнями. Він змушений співпрацювати з непрофесійним бандитом та його командою, аби спільними зусиллями відшукати та врятувати його дружину. Чи зможе Терк впоратися з цією неймовірною місією, або він зіткнеться зі своїми страхами і невдачами?

Фільм "Затятий мачо " пропонує глядачам емоційний калейдоскоп з багатства сміху, напруження та несподіваних обертів сюжету. Зі своїм вражаючим акторським складом, живим діалогом та яскравими емоціями, цей фільм є чудовим вибором для тих, хто любить захоплюючі екшн-комедії з дотепним сюжетом та непередбачуваними обертами подій.