UAKinogo.com

Мачо і ботан (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мачо і ботан (2012)

Мачо і ботан (2012)

Дивитися онлайн Мачо і ботан фільм

Дивитися онлайн «Мачо і ботан» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (558 619 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мачо і ботан (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Мачо і ботан» («21 Jump Street») - це американська комедія про двох неудачливих поліцейських, які повертаються до школи під прикриттям. Фільм знятий Філом Лордом і Крістофером Міллером за мотивами однойменного телесеріалу 1980-х років. У головних ролях знялися Джона Гілл і Ченнінг Татум.

Сюжет фільму розповідає про те, як Мортон Шмідт і Грег Дженко - два невдалі копи на велосипедах - отримують завдання проникнути в середню школу і розкрити справу про поширення нового синтетичного наркотика HFS. Вони отримують нові імена і класи відповідно до своїх попередніх шкільних досягнень, але помилково обмінюються ними. Шмідт потрапляє в клас для обдарованих учнів, де він знаходить друзів і кохання, а Дженко - в клас для проблемних учнів, де він страждає від нудьги і неприязні.

Фільм є пародією на жанр поліцейських комедій і на шкільну культуру. Він має багато сцен з гумором, екшеном і романтикою. Фільм отримав хороші відгуки критиків і глядачів і став комерційно успішним. У 2014 році вийшов сиквел фільму під назвою «22 Jump Street».