UAKinogo.com

Жінка у вікні (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жінка у вікні (2021)

Жінка у вікні (2021)

Дивитися онлайн Жінка у вікні фільм

Дивитися онлайн «Жінка у вікні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (75 728 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жінка у вікні (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Жінка у вікні" – це захоплюючий психологічний трилер, заснований на однойменному романі А. Дж. Фінна. Головна героїня фільму, доктор Анна Фокс, страждає від агорафобії та не може вийти зі свого будинку. Вона проводить свій час, відстежуючи життя своїх сусідів через вікно. Одного дня вона стає свідком жахливої події в будинку навпроти, що змінює її життя та примушує її дізнатися правду про те, що сталося.

У цьому дослідницькому трилері розгортається напружений сюжет, де переплітаються реальність та уява. Анна виявляється втягнутою в опасну інтригу, яка ставить під сумнів її власну розумову стабільність. Глядачі разом з головною героїнею стикаються зі збентежливими обставинами та доводяться зрозуміти, кому можна довіряти та які секрети приховують сусіди. Фільм наповнений несподіваними поворотами, що тримають в напрузі до самого фіналу.

Знятий в майстерній режисерській візії Джо Райта та з відмінним акторським складом, серед якого Емі Адамс, Гарі Олдман, Джуліанн Мур та інші, "Жінка у вікні" – це відмінний вибір для любителів напружених трилерів зі складним сюжетом та непередбачуваним сценарієм.