UAKinogo.com

Джилліан на її 37 день народження (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Джилліан на її 37 день народження (1996)

Джилліан на її 37 день народження (1996)

Дивитися онлайн Джилліан на її 37 день народження фільм

Дивитися онлайн «Джилліан на її 37 день народження» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (4 952 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Джилліан на її 37 день народження (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Джилліан на її 37 день народження" (1996) - це відверта і чуттєва драма про глибоку любов, розлуку та процес подолання втрати. Головний герой, Девід Льюіс, не може змиритися зі смертю своєї дружини Джилліан, яка пішла з життя після автокатастрофи. Він живе зі спогадами про неї і відмовляється рухатися вперед, що турбує його дочку Рейчел та рідних.

На день народження Джилліан, Девід приїжджає на острів зі своєю дочкою та друзями, де вони колись проводили час разом. Тут він зустрічається зі своєю померлою дружиною у вигляді привидів, які допомагають йому зрозуміти, що життя йде далі, а любов не має меж. Поступово, він навчається прощати себе за свої помилки та примиритися з втратою коханої людини.

"Джилліан на її 37 день народження" - фільм, який захоплює своєю емоційною насиченістю та відвертістю. Він нагадує про значення любові, сім'ї та підтримки близьких людей у трудний час. Вражаючі акторські роботи Пітера Галлагера та Клер Дейнс допомагають глядачеві відчути глибину емоцій головних героїв і повірити в їхню історію.