UAKinogo.com

Ларрі Краун (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ларрі Краун (2011)

Ларрі Краун (2011)

Дивитися онлайн Ларрі Краун фільм

Дивитися онлайн «Ларрі Краун» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (68 080 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ларрі Краун (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це весела та життєрадісна комедія, що розповідає про долю Ларрі Крауна, середньостатистичного американця, який після звільнення з роботи вирішує почати все спочатку та змінити своє життя. Він записується до місцевого коледжу, де він зустрічає молоду викладачку Мерседес, яка проходить через власні життєві складнощі. Їх знайомство стає початком нових пригод, дружби і, можливо, навіть кохання.

Разом вони навчаються справлятися з випробуваннями долі, знаходячи підтримку та натхнення одне в одному. Він стає часткою групи студентів, які також борються зі своїми проблемами, а його позитивне ставлення до життя починає впливати на всіх навколо. Фільм показує, як важливо не здаватися та змінювати своє життя на краще, навіть коли здається, що все проти вас.

Фільм "Ларрі Краун" створений та знятий відомим актором та режисером Томом Хенксом, який також грає головну роль у фільмі. Разом з ним у фільмі грає його талановита колега Джулія Робертс, яка втілює роль Мерседес. Це захоплююча комедія, яка надихає на позитивні зміни та вчить нас цінувати моменти щастя у житті.