UAKinogo.com

Чорний телефон (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорний телефон (2022)

Чорний телефон (2022)

Дивитися онлайн Чорний телефон фільм

Дивитися онлайн «Чорний телефон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (154 351 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорний телефон (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чорний телефон (2022) - це психологічний трилер від студії Blumhouse та режисера Скотта Дерріксона, який зняв “Сіністер” та “Доктор Стрендж”. Фільм є екранізацією однойменної новели Джо Гілла. У фільмі грають Етан Гоук, Мейсон Темс, Маделайн Макгроу, Джеремі Девіс та Джеймс Ренсон. Фільм розповідає про Фінні Шоу, тринадцятирічного хлопчика, який був викрадений садистичним вбивцею та замкнений у звукоізольованому підвалі. Коли на стіні починає дзвонити відключений чорний телефон, Фінні виявляє, що може чути голоси попередніх жертв вбивці. І вони намагаються допомогти йому врятуватися.

Фільм був анонсований у 2020 році після того, як Дерріксон покинув проект “Доктор Стрендж у багатовимірностi”. Ведон та його спiльник К. Роберт Каргiлл написали сценарiй за новелою Гiлла. Зйомки фiльму проходили у Вiлмiнгтонi та околицях штату Пiвнiчна Каролiна протягом двох мiсяцiв. Фiльм мав прем’єру на Fantastic Fest 25 вересня 2021 року та був кiнопоказаний компанiєю Universal Pictures 24 червня 2022 року. Фiльм отримав успiх у критикiв та глядачiв, якi похвалили його за акторську гру, вiрнiсть джерелу та сценарiй.

Чорний телефон / Енджел (2022) - це фiльм, який занурює глядача у свiт жаху та напруження. Це фiльм, який розповiдає про боротьбу за виживання молодого хлопчика, який опинився у полонi психопата.