UAKinogo.com

Чорний краб (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорний краб (2022)

Чорний краб (2022)

Дивитися онлайн Чорний краб фільм

Дивитися онлайн «Чорний краб» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (21 974 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорний краб (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Чорний краб" (2022) - це напружений та емоційний екшн-трилер, що розповідає про постапокаліптичний світ, розділений на дві ворожі території. В центрі сюжету знаходиться колишній військовий, Сімон, який отримує завдання відправити таємничу касету через відмінний крижаний мост, що сполучає дві сторони. Це завдання може принести мир між сторонами, але шлях буде небезпечним та сповненим загроз.

Сімон об'єднується з групою однодумців, які разом відправляються в цю небезпечну місію. По дорозі вони зіткнуться з численними перешкодами, такими як небезпечні створіння та ворожі групи, які намагаються заволодіти касетою. Вони також дізнаються про темні таємниці, які ховає їхнє завдання, і будуть змушені вирішити, чи варто йти до кінця ради можливого миру, або ж ризикувати своїми життями та життями інших людей.

Фільм "Чорний краб" (2022) - це захоплюючий та атмосферний трилер, який поєднує елементи наукової фантастики та драми, розкриваючи питання війни, людськості та жертви. Режисер Адам Берґ майстерно створює напружений та непередбачуваний сюжет, який змушує глядачів задуматися про свої власні моральні принципи та відповідальність.