UAKinogo.com

Річер (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Річер (2022)

Річер (2022)

Дивитися онлайн Річер серіал

Дивитися онлайн «Річер» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (122 460 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Річер (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Річер. Це запаморочлива історія про Джека Річера, колишнього військового поліцейського, який перетворився на блукайучого бійця. Він володіє відмінними навичками рукопашного бою та досконало знає зброю. Джек Річер не лише змушений розв'язувати таємничі справи, але й ставиться до них як до особистих випробувань. У своїй подорожі він зустрічає різноманітних людей: друзів, ворогів, а також осіб, мотиви яких він не здатен відразу розгадати.

Фільм відкривається з того, як Річер прибуває до маленького містечка, де він починає розслідування зникнення давнього друга. На своєму шляху він зіштовхується з безчисленними перешкодами та небезпеками. Він змушений виявляти свою рішучість та інтуїцію, щоб розібратися у справі та врятувати свого друга. При цьому Річер бореться з корупцією, злочинними групами, а також змушений долати свої власні демони, щоб стати кращою версією себе.

Відзначаючись захоплюючим сюжетом, фільм "Reacher / Річер" демонструє вражаючі бойові сцени, які задовольнять шанувальників екшну. Крім того, це кіно не залишить байдужими любителів детективів та трилерів.