UAKinogo.com

Час для себе (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Час для себе (2022)

Час для себе (2022)

Дивитися онлайн Час для себе фільм

Дивитися онлайн «Час для себе» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (35 202 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Час для себе (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сонні - це домогосподар, який віддав своє життя догляду за дружиною і дітьми. Він втомився від рутини і хоче трохи розважитися. Коли його друг Хак запрошує його на вихідні до свого дня народження, Сонні вирішує погодитися. Він не знає, що його чекає незабутня пригода, повна сміху, небезпеки і сюрпризів.

Хак - це колишній актор, який тепер працює як комедіант. Він любить життя і завжди готовий до нових вражень. Він хоче показати Сонні, що світ не обмежується сім’єю і хатнею роботою. Він бере його з собою у захоплюючу подорож по Лос-Анджелесу, де вони зустрічають різних людей, потрапляють у кумедні ситуації і навчаються цінувати свою дружбу.

Фільм «Час для себе» - це комедія про двох друзів, які вирішили втекти від своїх проблем і насолодитися життям. Це фільм про те, що кожен з нас потребує часу для себе, щоб знайти своє щастя і реалізувати свої мрії. Фільм про те, що справжня дружба здатна пережити будь-які випробування і допомогти у скрутну хвилину.