UAKinogo.com

Людина, якої не було (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина, якої не було (2001)

Людина, якої не було (2001)

Дивитися онлайн Людина, якої не було фільм

Дивитися онлайн «Людина, якої не було» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (110 325 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина, якої не було (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Людина, якої не було - це фільм-нуар, який розповідає про те, як звичайний перукар потрапляє у складну інтригу. Головний герой - Ед Крейн, тихий і сумний чоловік, який працює у свого швагра в маленькому містечку в Каліфорнії. Він не задоволений своїм життям і своєю дружиною Доріс, яка зраджує його з їхнім босом Біг Дейвом.

Ед вирішує змінити свою долю, коли зустрічається з торговцем сухим чищенням, який пропонує йому вкласти гроші в новий бізнес. Ед розуміє, що це шахрайство, але все ж вирішує погодитися, сподіваючись на краще. Він шантажує Біг Дейва, щоб отримати гроші, але все йде не так, як планувалося. Біг Дейв вбиває шахрая, а потім сам загинує від руки Еда. А Доріс звинувачують у вбивстві свого коханця.

Людина, якої не було - це фільм про те, як людина може загубитися у своїх бажаннях і помилках, про те, як доля може бути жорстокою і непередбачуваною, про те, як темрява може охопити душу і розум. Фільм має багато символічних і філософських мотивів, а також чудову атмосферу і стиль. Людина, якої не було - це фільм, який зачаровує і захоплює своєю глибиною і майстерністю.