UAKinogo.com

Кокаїн (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кокаїн (2001)

Кокаїн (2001)

Дивитися онлайн Кокаїн фільм

Дивитися онлайн «Кокаїн» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (262 116 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кокаїн (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кокаїн – це фільм, що розповідає історію Джорджа Юнга. Він – звичайний хлопець, який живе в країні свободи та можливостей. Але все змінюється, коли він зустрічає Моллі. Вона – його кохана, його муза, його співучасниця у злочинах. Воно – це забобонний світ наркотиків та грошей, який вони створюють разом.

Для Джорджа, це все що йому потрібно – наркотики, гроші та Моллі. Але все це забирає його від його сім'ї, його друзів та всього того, що колись було для нього важливим. З кожним днем він стає все більше і більше в'язнем свого власного життя. Його пошуки вічного щастя випробовують його душу та руйнують його здоров'я.

Але хто винен за все це? Чи це Джордж, Моллі, наркотики, гроші чи доля? Чи можливо знайти вихід з цього забобонного світу? Або це все – заблукана мрія, що не має кінця? Дивіться фільм «Кокаїн» та знайдіть відповіді на ці запитання самостійно.