UAKinogo.com

Гренландія (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гренландія (2020)

Гренландія (2020)

Дивитися онлайн Гренландія фільм

Дивитися онлайн «Гренландія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (119 508 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гренландія (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Гренландія" (Greenland) - це захоплюючий та напружений трилер про виживання, в якому головні ролі відіграють Джерард Батлер та Морена Баккарін. Режисер фільму, Рік Роман Во, розповідає історію про земну катастрофу, що настала в результаті наближення до Землі гігантського кометного уламка. Це непередбачуване стихійне лихо змушує головного героя, Джона Гарріті (Джерард Батлер), боротися з усіма перешкодами, щоб врятувати свою сім'ю від неминучої загибелі.

Дія фільму починається з того, що Джон та його дружина Елісон (Морена Баккарін) отримують повідомлення про евакуацію. Вони вирішують відправитися на пошуки безпечного притулку, але їм доводиться проходити через низку небезпечних випробувань, втрат та розлук. Їхнє пригодницьке подорож заводить їх у найвіддаленіші куточки Землі, де вони намагаються знайти порятунок та сподіваються на майбутнє.

"Гренландія" (Greenland) - це не тільки фільм про апокаліпсис, але й оповідь про важливість сім'ї, любові та вірності. Він змушує глядачів задуматися про те, що ми цінуємо найбільше, та нагадує про значення людських відносин у важкі часи.