UAKinogo.com

Життя цього хлопця (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Життя цього хлопця (1993)

Життя цього хлопця (1993)

Дивитися онлайн Життя цього хлопця фільм

Дивитися онлайн «Життя цього хлопця» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (54 672 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Життя цього хлопця (1993)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Життя цього хлопця» розповідає про долю Тобіаса Вульфа, письменника і літературознавця, який виріс у складних умовах 1950-х років. Його мати Керолайн покидає жорстокого чоловіка і вирушає з сином до Сіетла, де знайомиться з механіком Дуайтом. Дуайт пропонує їй шлюб і обіцяє стати хорошим батьком для Тобіаса.

Але незабаром виявляється, що Дуайт - це тиран і алкоголік, який постійно ображає і карає Тобіаса за будь-яку провину. Тобіас намагається втекти від життя з Дуайтом, шукаючи собі друзів серед хуліганів і мріючи про навчання в престижному коледжі. Але кожен раз його плани руйнуються через втручання Дуайта або його власні помилки.

«Життя цього хлопця» - це сильна і зворушлива драма про боротьбу за свою особистість і свободу в умовах насильства і безправ’я. Фільм заснований на однойменних мемуарах Тобіаса Вульфа і має чудовий акторський склад: Роберт Де Ніро у ролі Дуайта, Еллен Баркін у ролі Керолайн і молодий Леонардо Ді Капріо у ролі Тобіаса.