UAKinogo.com

Остання крапля (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Остання крапля (2020)

Остання крапля (2020)

Дивитися онлайн Остання крапля фільм

Дивитися онлайн «Остання крапля» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (32 628 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Остання крапля (2020)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Остання крапля / On the Rocks - це чарівна комедійна драма про відносини між батьком і дочкою, які вирушають у пригоду по Нью-Йорку. Фільм розповідає про Лору, молоду матір і письменницю, яка підозрює свого чоловіка Діна у зраді з новою колегою.

Лора звертається за порадою до свого батька Фелікса, колишнього плейбоя і багатого галериста, який вважає, що всі чоловіки - невірні. Він пропонує Лорі почати слідкувати за Діном і довести його невірність. По дорозі вони виявляють, що їхнє путешествие не тільки про шлюб Лори, але і про їхнє власне зв’язок.

Остання крапля / On the Rocks - це фільм про довіру і сумніви, про любов і прощення, про те, як важливо не втрачати контакт з родиною. Фільм знятий режисером Софією Копполою і має в своєму складі талановитий акторський склад: Білл Мюррей, Рашіда Джонс, Марлон Уайанс, Дженні Слейт і Джессика Хенвик.