UAKinogo.com

Остання куля / Порушення миру (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Остання куля / Порушення миру (2020)

Остання куля / Порушення миру (2020)

Дивитися онлайн Остання куля / Порушення миру фільм

Дивитися онлайн «Остання куля / Порушення миру» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.3 (3 174 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Остання куля / Порушення миру (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Порушення миру" (2020) розповідає історію колишнього Техаського рейнджера Джима Ділон, який після трагічної події відмовляється від вогнепальної зброї та стає шерифом в маленькому містечку. Він присвячує своє життя підтримці миру і порядку, а його головним правилом стає ненасильство. Але все змінюється, коли у місто приїжджає банда злочинців, готових розпочати хаос і забрати все на своєму шляху.

Він змушений зіткнутися зі своїми демонами та вирішити, чи варто йому порушити свої принципи та знову взяти до рук зброю, аби врятувати своїх співгромадян. Зважаючи на те, що це для нього може означати втрату душевного спокою, він обирає стежку справедливості і сміливо вступає в битву зі злочинцями. Пошук внутрішньої сили і віри у себе стає ключовим елементом його подолання відчаю, страху та надій.

"Порушення миру" - це історія про силу духу, мужність, віру та пробачення. Фільм ставить питання про моральні дилеми, обираючи між насильством та миром, і спонукає глядачів задуматися над важливістю відповідальності за власні вчинки.