UAKinogo.com

Проти вітру (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Проти вітру (2022)

Проти вітру (2022)

Дивитися онлайн Проти вітру фільм

Дивитися онлайн «Проти вітру» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (982 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Проти вітру (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Pod wiatr / Into the Wind / Проти вітру (2022) - це фільм про силу людського духу, що здатний подолати будь-які перешкоди. Головний герой фільму - Марек, колишній військовий пілот, який після трагічної аварії втратив зір і надію на щасливе життя. Він відчуває себе зайвим і безпорадним, але все змінюється, коли він зустрічає Аню, молоду журналістку, яка хоче написати про нього статтю.

Аня не боїться викликів і переконує Марека спробувати щось нове - парашутний стрибок. Марек спочатку відмовляється, але потім погоджується, сподіваючись знайти сенс у своєму існуванні. Парашутний стрибок стає для нього не тільки екстремальною пригодою, але й початком нового етапу життя. Він відкриває для себе світ звуків, запахів і дотиків, який раніше не помічав. Він також виявляє, що Аня - не просто журналістка, але й жінка, яка може запалити в його серці іскру кохання.

Проте їхнє щастя не триває довго. Аня отримує пропозицію працювати за кордоном і мусить вирішити, чи залишитися з Мареком, чи піти на свою мрію. Марек також стикається з важким вибором - чи дозволити Ані йти, чи просити її залишитися. Чи зможуть вони зберегти свою любов проти всіх випробувань долі? Чи зможуть вони летіти разом проти вітру?