UAKinogo.com

Відьма: Частина 1. Диверсія (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відьма: Частина 1. Диверсія (2018)

Відьма: Частина 1. Диверсія (2018)

Дивитися онлайн Відьма: Частина 1. Диверсія фільм

Дивитися онлайн «Відьма: Частина 1. Диверсія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (14 068 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відьма: Частина 1. Диверсія (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це бойовик-трилер про дівчину, яка втікає з таємної лабораторії, де над нею та іншими дітьми проводили жорстокі експерименти. Джа-юн забуває все своє минуле та знаходить нову родину на фермі. Вона виростає як звичайна школярка, але все змінюється, коли вона бере участь у телевізійному шоу талантів.

Після свого виступу Джа-юн привертає увагу людей, які полювали на неї десять років тому. Вони хочуть захопити її та використати її суперздібності для своїх цілей. Джа-юн доводиться боротися за своє життя та розкривати темні таємниці свого минулого. Вона дізнається, хто вона насправді та яким є її справжнє ім’я.

Це фільм про долю, месниківство, силу волі та любов. В ньому є багато захоплюючих сцен екшну, детективного сюжету та фантастичних елементів. Також є чудова акторська гра, особливо від Кім Да-мі, яка грає головну роль. Фільм «Відьма: Частина 1. Диверсія» (2018) буде цікавим дивитися онлайн українською любителям креативного кіно.