UAKinogo.com

Згода на втечу (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Згода на втечу (2020)

Згода на втечу (2020)

Дивитися онлайн Згода на втечу фільм

Дивитися онлайн «Згода на втечу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (2 209 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Згода на втечу (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Pacto de Fuga / Згода на втечу (2020) - це фільм про найбільшу втечу з в’язниці в історії Чилі. Головні герої - група політичних в’язнів, які були ув’язнені під час диктатури Піночета. Вони мріють про свободу та готові ризикувати своїм життям, щоб досягти її.

За допомогою зовнішньої підтримки та власного інженерного майстерності вони починають будувати тунель, який повинен привести їх за межі в’язниці. Вони працюють день і ніч, уникаючи пильного нагляду охорони та інших перешкод. Вони також змушені боротися з власними страхами, сумнівами та конфліктами.

Фільм Pacto de Fuga / Згода на втечу (2020) - це напружений та захоплюючий трилер про те, як людська воля може перемогти будь-які обставини. Це фільм про те, як сильна дружба та спільна мета можуть об’єднати різних людей. Це фільм про те, як важливо боротися за свої права та ідеали.