UAKinogo.com

Сіра людина (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сіра людина (2022)

Сіра людина (2022)

Дивитися онлайн Сіра людина фільм

Дивитися онлайн «Сіра людина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (203 563 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сіра людина (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це бойовик-трилер, в якому головні ролі зіграли Раян Гослінг та Кріс Еванс. Вони втілюють на екрані образи двох професійних вбивць, Корта Гріндла (Гослінг) та Ллойда Хансена (Еванс). Гріндл — колишній агент ЦРУ, який став на шлях злочину, а Хансен — його колишній колега з агентства, який отримав завдання його зловити. З цього моменту починається запекле протистояння між двома фахівцями своєї справи, змушеніми вести бій зі своїми внутрішніми демонами та моральними засадами.

Фільм "The Gray Man / Сіра людина" розповідає про небезпечні та жорстокі світ секретних агентів та наемних вбивць, де кожен крок може стати останнім. Ця історія відкриває глядачам темну сторону світу розвідки та показує, як важко відмовитися від свого минулого. Герої фільму борються не лише один з одним, але й самі з собою, намагаючись знайти справедливість та перебудувати своє життя заново.

Режисери Антоні та Джо Руссо, відомі своїми фільмами про Всесвіт Марвел, пропонують глядачам захоплююче шоу, сповнене ефектних бойових сцен, напружених моментів та глибоких переживань героїв.