UAKinogo.com

Сходи (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сходи (2022)

Сходи (2022)

Дивитися онлайн Сходи серіал

Дивитися онлайн «Сходи» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (28 327 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Сходи (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Сходи” - це драматичний трилер, який базується на реальній історії Майкла Петерсона, письменника і ветерана В’єтнаму, який був звинувачений у вбивстві своєї дружини Кетлін. Фільм розповідає про його судовий процес, який тривав більше 15 років і був повний суперечностей і скандалів.

Головний герой - Майкл Петерсон, який стверджує, що його дружина випадково впала зі сходів у їхньому будинку у 2001 році. Він намагається довести свою невинуватість і знайти справедливість. Він звертається до видатного адвоката Девіда Рудольфа, який береться за його справу. Вони стикаються з багатьма перешкодами і викликами, такими як недостовірні докази, маніпуляції ЗМІ, політичні інтриги і особисті таємниці.

“Сходи” - це фільм про те, як одна трагедія може зруйнувати життя людини і її родини. Фільм також показує, як працює американська правова система і як важко досягти правди. Фільм захоплює своєю напруженістю, реалістичністю і акторською майстерністю.