UAKinogo.com

Незабутні вихідні (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Незабутні вихідні (2022)

Незабутні вихідні (2022)

Дивитися онлайн Незабутні вихідні фільм

Дивитися онлайн «Незабутні вихідні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (25 569 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Незабутні вихідні (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Незабутні вихідні - це драматичний трилер про двох подруг, які вирішують провести спільний відпочинок у Португалії. Олена - успішна адвокатка, яка має все, чого можна побажати: кар’єру, чоловіка, дитину. Кет - самотня мама, яка бореться з фінансовими труднощами і постійним стресом. Вони знають одна одну з дитинства і завжди підтримують у скрутну хвилину.

Але їхнє подорож стає кошмаром, коли Олена пропадає безвісти після вечірки у нічному клубі. Кет намагається знайти свою подругу, але натикається на брехню, зраду і небезпеку. Виявляється, що Олена мала багато секретів, які можуть бути причиною її зникнення. Кет також розуміє, що не все так просто у їхньому дружньому відносинах і що вона може не знати свою подругу так добре, як думала.

Кет не здається і продовжує шукати правду про Олену. Але чим ближче вона до розв’язки загадки, тим більше вона ризикує своїм життям. Чи зможе вона розкрити таємницю Незабутніх вихідних і врятувати свою подругу?