UAKinogo.com

Дитя темряви (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дитя темряви (2017)

Дитя темряви (2017)

Дивитися онлайн Дитя темряви фільм

Дивитися онлайн «Дитя темряви» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (1 553 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дитя темряви (2017)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дитя темряви (2017). Це фільм ужасів про Саманту (Джессіка Маклеод), усиновлену дівчину, яка намагається знайти своє місце в новій родині. Вона має молодшу сестру Олівію (Ханна Черамі), яка її обожнює. Одного разу Олівія зникає в лісі і повертається через кілька днів. Але Саманта помічає, що з нею щось не так. Вона підозрює, що Олівію замінила якась інша істота, яка хоче знищити їхню родину.

Фільм знятий за мотивами легенд про чейнджлінгів - дитинчат, які феї або інші магічні сутності крадуть у людей і замінюють їх своїми подобами. Режисером фільму став Джеремі Люттер, який також був одним з продюсерів. Сценаристом фільму став Бен Ролло, який натхнення черпав з реальної історії про судовий процес над родиною, яка закатувала одного з своїх членів, вважаючи його чейнджлінгом.

Фільм “Дитя темряви” - це трилер про те, як страшно втратити близьку людину і не впізнати її після повернення. Це фільм про те, як справитися з власною провиною і захистити свою родину від загрози. Це фільм про те, як боротися з дитям темряви.