UAKinogo.com

Золоте дитя (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Золоте дитя (1986)

Золоте дитя (1986)

Дивитися онлайн Золоте дитя фільм

Дивитися онлайн «Золоте дитя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (56 728 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Золоте дитя (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є комедійним бойовиком про приватного детектива Чендлера Джаррела, який спеціалізується на пошуку зниклих дітей. Він отримує дивне замовлення від прекрасної жінки Кі Нанг, яка просить його відшукати особливого хлопчика - Золоте дитя. Це дитя має надприродні сили і може змінювати світ на краще. Але воно було викрадене з Тибету злим колдуном Сардо Нумспа і його послідовниками.

Фільм також розповідає про пригоди Чендлера і Кі, які подорожують по різних країнах і борються з ворогами, щоб врятувати Золоте дитя. Вони також дізнаються про таємницю цього дитяти і про те, що Чендлер був обраний долею для цього завдання. Вони закохуються один в одного і намагаються захистити Золоте дитя від Сардо і його плану знищити світ.

Фільм знятий за сценарієм Денніса Фелдмана і режисером Майклом Рітчі. У головних ролях - Едді Мерфі, Шарлотта Льюїс, Чарльз Денс і Віктор Вонг. Фільм був випущений у США 12 грудня 1986 року і у СРСР 1 лютого 1989 року.