UAKinogo.com

Чотири життя (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чотири життя (2022)

Чотири життя (2022)

Дивитися онлайн Чотири життя серіал

Дивитися онлайн «Чотири життя» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (4 533 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Чотири життя (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Чотири життя» (2022) - це кримінальна драма, яка розповідає про справжню історію серійного вбивці та згвалтувальника Стівена Порта, який вбив чотирьох молодих чоловіків у Лондоні між 2014 і 2015 роками. Фільм заснований на реальних подіях та свідченнях родичів жертв.

Головний герой фільму - Стівен Порт (Стівен Мерчант), який працює кухарем у закусочній і живе у своїй квартирі. Він шукає сексуальних партнерів через інтернет і запрошує їх до себе. Але замість звичайного сексу він давить їм насильницькі наркотики і згвалтовує їх. Потім він викидає їхні трупи на кладовище або біля церкви. Всього він вбив чотирьох чоловіків: Ентоні Волгейт, Габріель Ковар’ї, Деніел Уайтлок і Джек Тейлор.

Фільм знятий у форматі міні-серіалу для телеканалу BBC One. Режисером фільму став Девід Блейр, а сценаристом Нейл МакКей. У фільмі також знялися Шеридан Сміт, Леан Бест, Мемет Алабора та інші. Фільм є потужним і хвилюючим зображенням жахливих злочинів Стівена Порта та наслідків, які вони мали для родин жертв.