UAKinogo.com

Зневажене серце / Буремна троянда (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зневажене серце / Буремна троянда (2015)

Зневажене серце / Буремна троянда (2015)

Дивитися онлайн Зневажене серце / Буремна троянда фільм

Дивитися онлайн «Зневажене серце / Буремна троянда» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (136 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зневажене серце / Буремна троянда (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Зневажене серце / Буремна троянда (2015) - це франко-польська драма про трикутник любові між батьком, сином і дівчиною. Фільм знятий режисеркою Юлією Ковальською за її власним сценарієм.

Фільм розповідає про те, як Юзеф (Андрей Хира), простий польський будівельник, приїжджає до Франції, щоб знайти свого сина Романа (Лукас Бласзковскі), якого він залишив 15 років тому. На будові він знайомиться з Розою (Лів Лебо), донькою свого роботодавця і амбітною фотографкою. Роза пропонує йому допомогу в пошуках сина і закохується в Романа, коли вони зустрічаються. Роман - непокірний і бунтарський хлопець, який не хоче мати нічого спільного з батьком і не довіряє Розі. Між ними виникає складний і пристрасний зв’язок, який перевертає їхнє життя.

Фільм є не тільки емоційним і напруженим, але й ліричним і чуттєвим. Він висвітлює теми батьківства, синовства, кохання, самошукання і самовизначення. Він також демонструє гру акторів, які створюють переконливий образ своїх персонажів. Серед них - Андрей Хира, Лукас Бласзковскі, Лів Лебо і Данута Стенка. Фильм є оригинальним і захоплюючим твором, який не залишить байдужим жодного любителя драматичних фильмов.