UAKinogo.com

Мідвей (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мідвей (2019)

Мідвей (2019)

Дивитися онлайн Мідвей фільм

Дивитися онлайн «Мідвей» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (86 480 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мідвей (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Мідвей” (2019) - це епічна воєнна драма, яка розповідає про одну з найважливіших битв Другої світової війни - битву за атол Мідвей. Фільм базується на реальних подіях і показує подвиги американських льотчиків і моряків, які зуміли здолати перевагу японського флоту і змінити хід війни на Тихому океані.

Фільм починається з нападу Японії на Перл-Харбор 7 грудня 1941 року, який став поворотним моментом для США і втягнув їх у війну. Головними героями фільму є капітан-лейтенант Едвін Лейтон, який працює офіцером розвідки на авіаносці “Ентерпрайз”, лейтенант Дік Бест, який командує ескадрильєю бомбардувальників, і адмірал Честер Німіц, який очолює Тихоокеанський флот США. Вони разом з іншими хоробрими чоловіками готуються до ризикованої операції проти японської армади, яка планує захопити стратегічно важливий атол Мідвей.

Фільм “Мідвей” - це захоплююче кіношоу, яке демонструє грандіозні сцени повітряних і морських боїв, високоякісну комп’ютерну графіку і реалістичну атмосферу воєнного часу. Режисер фільму Роланд Еммерих вже не раз знімав фантастичні блокбастери, такі як “День незалежності”, “2012” і “Годзилла”. У цьому фільмі він поєднав свою майстерність створення захоплюючих спецефектів з повагою до історичної правди і людської долі. У фільмі також беруть участь відомі актори, такі як Вуді Харрельсон, Патрік Вілсон, Ед Скрейн, Люк Еванс і Менді Мур.