UAKinogo.com

Поїздка до Америки 2 (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поїздка до Америки 2 (2021)

Поїздка до Америки 2 (2021)

Дивитися онлайн Поїздка до Америки 2 фільм

Дивитися онлайн «Поїздка до Америки 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (71 071 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поїздка до Америки 2 (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Поїздка до Америки 2" (2021) - це комедія, яка є продовженням культового фільму "Поїздка до Америки" (1988). У головних ролях знову зіграли Едді Мерфі та Арсеніо Холл, які втілюються в різні персонажі. Сюжет фільму розповідає про короля Акіма, який править країною Замунда. Він дізнається, що має сина у Нью-Йорку, якого ніколи не бачив, і відправляється туди, щоб знайти його та привести до Замунди.

З давнім другом Семмі на борту, Акім рушає в Америку, де його чекають нові пригоди та незабутні зустрічі. У Нью-Йорку вони зустрічають свого сина Лавелла, який живе в скромних умовах і не знає про своє королівське походження. Акім та Семмі намагаються навчити Лавелля королівським манерам та забезпечити його будучину в Замунді, долаючи численні випробування та кумедні ситуації.

Фільм "Поїздка до Америки 2" (2021) - це смішна та захоплююча комедія з яскравими персонажами та відмінною акторською грою. Режисер Крейг Брюер вдало поєднав гумор оригінального фільму з новими елементами, створивши добру комедію для глядачів різних поколінь. "Поїздка до Америки 2" - це продовження класичної історії, яке забезпечує гарний настрій.