UAKinogo.com

Крейсер «Індіанаполіс» (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Крейсер «Індіанаполіс» (2016)

Крейсер «Індіанаполіс» (2016)

Дивитися онлайн Крейсер «Індіанаполіс» фільм

Дивитися онлайн «Крейсер «Індіанаполіс»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (13 220 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Крейсер «Індіанаполіс» (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Крейсер «Індіанаполіс» - кінематографічний шедевр, що засвідчує жахливу трагедію, що відбулася під час Другої світової війни. В лютому 1945 року, безпосередньо перед кінцем війни, головний герой - Капітан МакВей - поводить свій крейсер через Тихий океан з таємною вантажем, що може вплинути на хід війни. Вражаючі кадри океанської безкраї відкриваються перед глядачем, захоплюючи дух.

Проте, катастрофа спалахує, коли крейсер стає мішенню японських підводних човнів. Жахливий атака знищує крейсер, залишаючи його екіпажу без допомоги серед океанських хвиль. Мужність, виживання, та боротьба з безжальними акулами стає серцем кінострічки. Глядачім відкривається брутальна правда життя й виживання в умовах крайньої небезпеки.

Історія «Крейсера «Індіанаполіс» - це не лише сюжет про воєнні часи, але й про взаємну допомогу, братерство та відданість. Це зображення людського духу, що виживає незважаючи на страшні випробування. Підкоряючи серця глядачів своїм непереможним духом, капітан МакВей та його екіпаж продемонстрували справжній образ людської мужності та сили волі.