UAKinogo.com

З міркувань совісті (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » З міркувань совісті (2016)

З міркувань совісті (2016)

Дивитися онлайн З міркувань совісті фільм

Дивитися онлайн «З міркувань совісті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (524 562 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «З міркувань совісті (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

З міркувань совісті (2016) - це драматичний воєнний фільм, заснований на реальній історії. Головний герой фільму - Десмонд Досс (Ендрю Гарфілд), який є сьомоденним адвентистом та пацифістом. Він вирішує служити у армії США під час Другої світової війни, але відмовляється брати до рук зброю та вбивати людей.

Десмонд стає санітаром та потрапляє на Окінаву, де триває жорстока битва за хребет Маеда, який прозвали “Хребетом пилопи”. Там він зазнає насмішок, образ та переслідувань від своїх товаришів та командирів, які не розуміють його позиції. Але Десмонд не здається та доводить свою відданість країні та Богу.

Фільм Hacksaw Ridge / З міркувань совісті (2016) - це сильна історія про силу духу, мужність та любов. Фільм показує жахи війни та диво порятунку. Десмонд Досс став першим призивником у США, який отримав Медаль Почесті без зброї у руках. Він врятував 75 поранених бійців під час битви, ризикуючи своїм життям.