UAKinogo.com

Копальні царя Соломона (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Копальні царя Соломона (1985)

Копальні царя Соломона (1985)

Дивитися онлайн Копальні царя Соломона фільм

Дивитися онлайн «Копальні царя Соломона» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (13 807 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Копальні царя Соломона (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Алан Квотермейн - сміливий та відважний мисливець за скарбами, який знає Африку як свої п’ять пальців. Він отримує пропозицію від красивої Джессі Х’юстон - допомогти їй знайти її зниклого батька, який шукав легендарні копальні царя Соломона. Алан погоджується, але не знає, що на їхньому шляху будуть турецькі нахаби, німецькі шпигуни та канібали.

Алан та Джессі вирушають у небезпечну подорож через джунглі, пустелі та гори. Вони знаходять друзів та ворогів серед різних племен та народностей. Вони також виявляють почуття один до одного. Але чи зможуть вони дістатися до копалень та врятувати батька Джессі? Чи зможуть вони вистояти перед загадкою та силою давнього скарбу?

Копальні царя Соломона - це пригодницький фільм режисера Дж. Лі Томпсона. Фільм є екранізацією роману Генрі Райдера Геггарда. Фільм сповнений гумору, екшену та романтики. Для шанувальників жанру це чудове кіно.