UAKinogo.com

Американський ніндзя (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Американський ніндзя (1985)

Американський ніндзя (1985)

Дивитися онлайн Американський ніндзя фільм

Дивитися онлайн «Американський ніндзя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (15 504 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Американський ніндзя (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Джо Армстронг - солдат американської армії, який служить на Філіппінах. Він не пам’ятає свого минулого, але він володіє неймовірними навичками бойових мистецтв. Коли його загін потрапляє в засідку злочинців, які торгують зброєю, Джо вступає в бій з їхніми найманцями - ніндзя. Він врятує життя своїм товаришам та красуні Патрісії.

Джо стає мішенню для головного боса злочинного синдикату - Оракула. Оракул хоче захопити Джо та використати його як свою зброю. Джо доводиться боротися не тільки з Оракулом та його армією ніндзя, але й з корумпованими офіцерами американської армії, які співпрацюють з Оракулом. Джо також доводиться розкрити таємницю свого минулого та свого наставника - старого ніндзя.

Американський ніндзя - це бойовик режисера Сема Ферстенберга. Фільм є першою частиною популярної серії про пригоди Джо Армстронга. Фільм сподобається любителям динамічних сцен бою, екзотичних локацій та харизматичних героїв.