UAKinogo.com

Наслідки (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Наслідки (2017)

Наслідки (2017)

Дивитися онлайн Наслідки фільм

Дивитися онлайн «Наслідки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (25 179 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Наслідки (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Наслідки - це американський драматичний трилер, знятий режисером Елліоттом Лестером за сценарієм Хав’єра Гульйона. У головних ролях знялися Арнольд Шварценеггер, Скут Макнері, Меггі Грейс та Мартін Донован. Фільм вийшов на екрани 7 квітня 2017 року від студії Lionsgate Premiere. Фільм заснований на реальних подіях і людях, пов’язаних з авіакатастрофою над німецьким містом Уберлінген у 2002 році.

Сюжет фільму розповідає про двох чоловіків, чиї життя назавжди змінилися після жахливої аварії. Роман Мельник - будівельник, який чекає на прибуття своєї дружини Олени та вагітної дочки Надії з Нью-Йорка на рейсі AX 112. Якоб “Джейк” Бонанос - диспетчер повітряного руху, який був на чергуванні в ночі катастрофи, коли два літаки зіткнулися в повітрі через його помилку. Роман втрачає свою сім’ю і хоче помститися Джейку за смерть своїх близьких. Джейк же не може пробачити собі за те, що сталося, і потрапляє в глибоку депресію, яка руйнує його стосунки з дружиною Крістіною та сином Самуелем.

Фільм “Наслідки” - це сильна і зворушлива історія про вину і помсту, про те, як одна мить може зруйнувати долю людини. Фільм показує, як розбиття лайнера впливає не тільки на пасажирів і їхньої родини, але і на тих, хто несе відповідальність за безпеку польоту. Фільм також ставить перед глядачем складне моральне питання: чи можна пробачити того, хто спричинив таке страждання?