UAKinogo.com

Неймовірні пригоди Факіра (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Неймовірні пригоди Факіра (2018)

Неймовірні пригоди Факіра (2018)

Дивитися онлайн Неймовірні пригоди Факіра фільм

Дивитися онлайн «Неймовірні пригоди Факіра» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (7 779 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Неймовірні пригоди Факіра (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Неймовірні пригоди Факіра” (2018) - це кольорова і життєрадісна комедія, яка є екранізацією роману Ромена Пуертоласа. Фільм розповідає про Аджаташатру Лаваша Пателя (Дхануш) - індійського фокусника і шахрая, який вирішує вирушити в подорож до Парижа.

Фільм показує, як Аджаташатру потрапляє в найрізноманітніші ситуації і знайомиться з цікавими людьми. Він залазить у шафу ІКЕА, яка виявляється контейнером для перевезення нелегальних мігрантів. Він опиняється на борту літака, який летить до Лондона. Він стає свідком пограбування таксі в Римі. Він втрачає свою паспорт і гроші в Лівії. Але найголовніше - він закохується у прекрасну американку Марі (Ерин Моріарті), яка працює у магазині ІКЕА.

Фільм “Неймовірні пригоди Факіра” - це не тільки розважальний і захоплюючий фільм, але і оптимістичний і теплий фільм, який демонструє силу любові, дружби і мрій. Режисер фільму Кен Скотт створив яскравий і динамічний образ світу, де все можливо, якщо мати велике серце і хороший гумор. Головну роль у фільмі зіграв Дхануш, який переконливо передав емоції і перетворення свого героя. Фанатам жанру “комедія” фільм “Неймовірні пригоди Факіра” точно сподобається.