UAKinogo.com

Дивись українською! (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дивись українською! (2019)

Дивись українською! (2019)

Дивитися онлайн Дивись українською! фільм

Дивитися онлайн «Дивись українською!» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дивись українською! (2019)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дивись українською!. Це соціальний проект, який має на меті популяризувати українську мову в кіно і телебаченні. Проект створений за ініціативи громадської організації «Воля» і підтриманий Міністерством культури України. Проект складається з трьох частин: фестивалю українського кіно, конкурсу на кращий сценарій українського фільму і соціальної реклами про значення української мови.

Фестиваль українського кіно проходить з 1 по 31 жовтня 2019 року в 20 містах України. На фестивалі показують 20 найкращих українських фільмів останніх років, які були високо оцінені критиками і глядачами. Серед фільмів є такі відомі стрічки, як «Донбас», «Коли падають дерева», «Крути 1918», «Захар Беркут», «Сторожова застава» і багато інших. Фестиваль дає можливість широкому загалу познайомитися з розмаїттям і якістю українського кіно.

Конкурс на кращий сценарій українського фільму триває з 1 вересня по 30 листопада 2019 року. Конкурс призначений для молодих талановитих сценаристів, які хочуть зробити свою першу повнометражну стрічку. Конкурсанти повинні написати сценарій на тему «Моя Україна», який би висвітлював актуальні проблеми і перспективи нашої країни. Переможець конкурсу отримає грант на зйомки свого фільму і можливість презентувати його на наступному фестивалі українського кіно.

Соціальна реклама про значення української мови створена для того, щоб заохотити глядачів дивитися фільми українською мовою і підтримувати національне культурне спадщину. Реклама складається з коротких веселих роликів, які демонструють переваги української мови перед іншими мовами.