UAKinogo.com

Гарячі Голови 2 (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гарячі Голови 2 (1993)

Гарячі Голови 2 (1993)

Дивитися онлайн Гарячі Голови 2 фільм

Дивитися онлайн «Гарячі Голови 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (91 965 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гарячі Голови 2 (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Гарячі Голови 2" - кінокомедія, що розповідає про незвичайні пригоди Топпера Гарлі, колишнього пілота військово-повітряних сил, який повертається до служби з метою врятувати полонених американських військових. Цей фільм - пародія на популярні екшн-фільми та блокбастери, зокрема "Рембо".

Топпер Гарлі отримує завдання відразу звільнити американських військовополонених, що знаходяться у ворожих територіях. Під час місії він стикається з безліччю неймовірних та абсурдних ситуацій, які змушують глядачів сміятися до сльоз. Сатиричний підхід фільму до військових операцій та героїчних постатей з кіно забезпечує легку, розважальну атмосферу.

З його гумором та пародійним підходом, "Гарячі Голови 2" є чудовим вибором тим, хто шукає легкий розваги та бажає побачити альтернативний погляд на типові екшн-фільми. Гострий гумор, високий рівень енергії та харизматичний виступ Чарлі Шина у ролі Топпера Гарлі роблять цю кінострічку незабутньою та веселою.