UAKinogo.com

Вбивця / Повернення немає (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вбивця / Повернення немає (1993)

Вбивця / Повернення немає (1993)

Дивитися онлайн Вбивця / Повернення немає фільм

Дивитися онлайн «Вбивця / Повернення немає» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (28 921 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вбивця / Повернення немає (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Point of No Return / Вбивця / Повернення немає - це динамічний бойовик про молоду злочинницю Меггі, яку секретна урядова агенція перетворює на професійну вбивцю. Меггі була засуджена до смертної кари за участь у нальоті на аптеку, але їй пропонують другий шанс - працювати на державу, виконуючи небезпечні завдання. Її смерть імітують, а її навчають бойовим мистецтвам, збройному бою і етикету. Вона отримує нове ім’я - Клаудія Енн Доран - і нове життя.

Але Меггі не так легко підкоритися своїм керівникам - Бобу, який стежить за її прогресом, і Аманді, яка надає їй завдання. Вона не хоче бути маріонеткою в чужих руках і шукає способи вирватися з пастки. Вона також закохується в фотографа Джей Пі, який не знає про її справжню особистість і професію. Їх стосунки ускладнюють її роботу і ставлять під загрозу її життя.

Фільм є ремейком французького фільму Люка Бессона “Нікіта” (1990) і поставлений Джоном Бедемом. У головних ролях знялися Бріджит Фонда, Ґебріел Бірн, Дермот Малруні, Майкл Феррер, Енн Бенкрофт і Гарві Кейтель. Фільм отримав сумішені відгуки критиків і глядачів і був комерційно успішним.