UAKinogo.com

Обладунки Бога (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Обладунки Бога (1986)

Обладунки Бога (1986)

Дивитися онлайн Обладунки Бога фільм

Дивитися онлайн «Обладунки Бога» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (20 248 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Обладунки Бога (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про реальну історію однієї з найсміливіших операцій з порятунку заручників у світовій історії. У 1976 році терористи з ультралівої організації “Революційні клітини” захопили літак Air France з Тель-Авіва до Парижа і вимагали визволення багатьох терористів з ізраїльських в’язниць. Літак був спрямований до Ентеббе, Уганда, де терористи отримали підтримку диктатора Іді Аміна.

Ізраїльський уряд під керівництвом прем’єр-міністра Іцхака Рабіна і міністра оборони Шимона Переса став перед складним вибором: почати переговори з терористами або планувати ризиковану військову операцію. У фокусі фільму - два найактивніші терористи - Вільфрід Безе і Бріггетте Кульманн - які переживали сумніви щодо своєї мети і методів. Фільм також показує драматичну долю заручників, яким загрожувала смерть.

Фільм знятий за сценарієм Грегорі Берка і режисером Хосе Падильою. У головних ролях - Розамунд Пайк і Даніель Брюль. Фільм був випущений у США 16 березня 2018 року і у Великобританії 11 травня 2018 року.