UAKinogo.com

Обладунки Бога 2: Операція Кондор (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Обладунки Бога 2: Операція Кондор (1991)

Обладунки Бога 2: Операція Кондор (1991)

Дивитися онлайн Обладунки Бога 2: Операція Кондор фільм

Дивитися онлайн «Обладунки Бога 2: Операція Кондор» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (21 029 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Обладунки Бога 2: Операція Кондор (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Екшн-комедія розповідає про пригоди Джекі Кондора, агента ООН, який отримує завдання знайти золото нацистів, заховане в пустелі Сахара. На його шляху стоять небезпечні бандити, жорстокі наємники і безжальний генерал.

Джекі Кондор не боїться нічого і нікого. Він володіє майстерними навичками кунг-фу і використовує будь-які предмети як зброю. Він також має чудове почуття гумору і завжди готовий до жартів. У своїй місії він отримує допомогу від трьох жінок: Ели - дочки немецького вченого, який знає місце розташування скарбу; Ади - експерта по Африці; і Момоко - японської туристки, яка вміє говорити з тваринами.

Джекі Кондор і його супутниці переживають багато захоплюючих пригод і небезпечних ситуацій. Вони борються з ворогами, переслідують їх на автомобілях і мотоциклах, пробираються через печери і пастки, і навіть летять на повітряному кулі. Дивіться фільм Fei ying gai wak / Обладунки Бога 2: Операція Кондор (1991) і дізнайтеся, чи зможе Джекі Кондор добратися до сокровищ і врятувати своїх друзів!