UAKinogo.com

Опівночі у саду добра і зла (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Опівночі у саду добра і зла (1997)

Опівночі у саду добра і зла (1997)

Дивитися онлайн Опівночі у саду добра і зла фільм

Дивитися онлайн «Опівночі у саду добра і зла» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (39 627 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Опівночі у саду добра і зла (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У кінострічці «Опівночі у саду добра і зла» (Midnight in the Garden of Good and Evil) відкривається містичний світ Саванни, міста на півдні США, де суспільство переплітається з таємницями та чарами. Журналіст Джон Кельсо приїжджає до Саванни, щоб зробити репортаж про велике суспільне захід. Однак справи приймають неочікуваний оберт, коли один з видатних громадян міста звинувачується у вбивстві.

Джон виявляється зануреним у цей загадковий світ, де межі між добром та злом, правдою та брехнею, не такі вже й чіткі. Він досліджує темні сторони Саванни, що охоплюються готичними атмосферою та південним містицизмом. Поступово головний герой знаходить друзів серед ексцентричних мешканців, що допомагають йому розгадати таємницю.

«Опівночі у саду добра і зла», відзнятий режисером Клінтом Іствудом, – це фільм, що поєднує в собі елементи драми, трилера та містики. Він занурює глядачів у глибини південної культури США, розкриває містичні таємниці та порушує питання справедливості та людської природи.