UAKinogo.com

За жменю доларів (1964) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » За жменю доларів (1964)

За жменю доларів (1964)

Дивитися онлайн За жменю доларів фільм

Дивитися онлайн «За жменю доларів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (218 433 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «За жменю доларів (1964)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди безіменного стрільця, який прибуває до маленького мексиканського містечка Сан-Мігель, де панує ворожнеча між двома сім’ями контрабандистів: Рохо і Бакстер. Стрілець вирішує скористатися ситуацією і починає працювати на обидві сторони, отримуючи гроші за свої послуги. Але його план ускладнюється, коли він допомагає втекти Марісоль, жінці, яку утримував Рамон Рохо як свою наложницю.

Стрілець потрапляє в пастку Рохо, які побивають і мучать його за його зраду. Він вдається втечу і знаходить притулок у готелі Сильваніто, що дружить з ним. Рамон Рохо вважає, що Бакстери захищають стрільця і нападає на їхню резиденцію, вбиваючи всю сім’ю. Стрілець повертається і зводить рахунки з Рохо у напруженому поєдинку. Перед тим, як покинути містечко, він дає Марісоль грошей і пораду: “Живи!”

Per un pugno di dollari / За жменю доларів - це перший фільм у трилогії режисера Серджо Леоне про “людину без імені”, яку грає Клінт Іствуд. Фільм є неофіційним ремейком японського фільму Акіри Куросави “Йодзимбо” (1961) і належить до жанру спагетті-вестерн. Фільм був знятий на низький бюджет (близько 200 тисяч доларів) і став першим значним твором Леоне і проривом для Іствуда. Фільм отримав визнання критиками і глядачами за свою оригінальну режисуру, музику Енніо Морріконе і харизматичну гру Іствуда.