UAKinogo.com

На декілька доларів більше (1965) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » На декілька доларів більше (1965)

На декілька доларів більше (1965)

Дивитися онлайн На декілька доларів більше фільм

Дивитися онлайн «На декілька доларів більше» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (257 418 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «На декілька доларів більше (1965)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Захоплюючий вестерн про двох найманих вбивць, які полюють на жорстокого бандита Ель Індіо. Монко - хитрий і винахідливий мисливець за головами, який не зважає на моральні норми. Колонель Мортімер - колишній офіцер, який має особисті рахунки з Ель Індіо. Обидва вони хочуть заробити на винагороду, яку встановили за злочинця, але їхні методи і мотиви різняться.

Фільм є другою частиною знаменитої “трилогії долара” режисера Серджіо Леоне, яка прославила його і актора Клінта Іствуда. Фільм відрізняється від традиційних американських вестернів своїм реалістичним і жорстоким стилем, а також своєю музикою, написаною Енніо Морріконе. Фільм став одним з найуспішніших і найвпливовіших в історії кіно.

“На декілька доларів більше” - це фільм про справедливість, помсту і гроші. Фільм наповнений захоплюючими перестрілками, погонями і дуелями. Це справжня класика жанру, яку варто переглянути кожному.